Land van Maas en Waal

Blokhut

Winter in Deest

Winkels in Deest moeten blijven

Bestuur Dorpslijst Deest

Ellen Thomassen

Ik ben Ellen Thomassen en getrouwd met Lorenzo Derks, samen hebben wij een dochter Saffron. Ik ben 25 uur per week werkzaam als secretaris van de Ondernemingsraad bij Van Neerbos Bouwmarkten BV. Tevens ben ik voorzitter van het Oranje/4 mei comitee in Deest. Daarnaast zorgen wij samen voor onze dochter. Ik probeer naast het raadswerk nog 2x per week mijn favoriete sport volleyballen uit te oefenen. In de ochtend geniet ik van een stevige wandeling op de dijk. Vaak gaat dit alles gepaard met een strakke planning en een goede ”achterban”.

 

Ellen

Sinds maart van 2008 jaar maak ik deel uit van de Gemeente Raad, met 1 zetel voor Dorpslijst Deest. Ik ben nog steeds van mening dat je indien je een duidelijke mening ergens over hebt je het niet moet laten bij het leveren van kritiek maar ook daadwerkelijk iets zelf moet ondernemen om de situatie te verbeteren. Mede door de samenwerking met de dorpslijsten Afferden, Puiflijk/ Druten-Zuid en Horssen en de goede kontakten binnen de eigen dorpslijst hoop ik ook de aankomende raadsperiode weer mijn bijdrage o.a. voor Deest te leveren. Er zijn nog genoeg zaken m.b.t. de leefbaarheid waarvoor mijns inziens de Dorpslijst haar bijdrage kan leveren. Dat heeft dan ook mijn volledige aandacht.

E-mail:  ethomassen@druten.nl


Erik van den Broek

Mijn naam is Erik van den Broek, vader van twee kinderen en getrouwd met Astrid. Met uitzondering van mijn geboorte heeft mijn leven plaatsgevonden in het dorp Deest. Hier ben ik werkzaam als adviseur op mijn assurantiekantoor. Op dit kantoor, welke ook zijn roots in dit dorp heeft, zijn collega's en mensen onmisbaar. Dit is ook zo voor Dorpslijst Deest. Voor Dorpslijst Deest mocht ik de laatste jaren als burgerlid ervaring opdoen van de politiek in de gemeente Druten.

Erik

Over politiek is nooit een duidelijke definitie gegeven. Politiek houdt zich wel overwegend bezig met besturen. Maar besturen kun je alleen door samenwerking. Samenwerking met bestuurders en bevolking en met gebruik van de geboden middelen, te streven naar invulling van de politieke wensen en behartiging van de achterban.

We moeten samen leven samen werken, samen feesten, samen bidden, samen treuren maar ook samen regeren. Samen moeten we ook kunnen realiseren dat Deest en de Deestenaar een rol van betekenis in deze gemeente en regio blijft vervullen.

Ik hoop aan deze realisatie te kunnen bijdragen. Dit kan ik niet alleen. Op de eerste plaats is hiervoor de steun nodig van de kiezer. Daarnaast is de steun van mede bestuurders onmisbaar. Voor gewenst resultaat zullen compromissen moeten worden gesloten. Het doel hiervan is het resultaat. Helaas zullen ook hiervoor offers gebracht moeten worden. Offers welke weer op hun beurt gedragen worden door de kiezer. De kiezer blijft in de politiek altijd aan zet. Besturen en politiek gaat dan ook alleen maar samen met U.

E-mail:  ejmavandenbroek@gmail.com


BJA Litjens

Ik ben Boy Litjens, geboren en getogen op familiebedrijf Boerderij ’t Uiversnest in Deest. Samen met mijn ouders run ik Boerderij 't Uiversnest. Daarnaast heb ik ook nog een eigen onderneming op het gebied van ICT, Electronica en Grafische vormgeving. Tevens ben ik medeoprichter van Survival Vereniging Storm Outdoor te Deest en organisator van de jaarlijkse StormRun.

Boy

Mensen helpen is wat ik graag doe en daarom wil ik me dan ook meer gaan inzetten voor de mensen in het dorp Deest. In 2009 heb ik de cursus: ‘Drutense politiek zoekt jou!’ gevolgd wat mij ertoe heeft bewogen om achterbanlid te worden van de Dorpslijst Deest.

Het wordt tijd om Deest weer eens op de kaart te zetten!

Ik; Bart van Gelder, geboren en getogen Deestenaar, en daar ben ik trots op! In 1971 in Deest geboren aan de Jan van Weliestraat en daar, buiten mijn studententijd om, steeds gewoond totdat ik in 1996 onze huidige woning aan de Schoolweg kocht. Daar woon ik nu samen met mijn vrouw Sandra en dochter Eefje, met liefde en plezier in het hart van ons mooie dorp. In het dagelijks leven ben ik voor een internationaal bedrijf werkzaam als Verkoopleider Ambachtelijke Bakkerij in Nederland. Wij verkopen grondstoffen aan bakkers zodat ze de allerlekkerste brood-en banketproducten kunnen maken. Een heerlijke en afwisselende baan waarbij ik elke dag onderweg ben door heel Nederland. En wat is het dan fijn om na een lange dag, weer via de Grotestraat ons mooie dorp binnen te mogen rijden; dat is elke dag weer heerlijk thuiskomen!

Bart


Het dorpsleven in Deest heeft mij altijd ontzettend geboeid, daarom ben ik nog steeds actief binnen het verenigingsleven. Ik hecht veel waarde aan tradities en de Deester historie, maar denk ook na over interessante toekomstige ontwikkelingen. Ik praat graag met mensen, maar vind luisteren net zo belangrijk. Want uiteindelijk zijn pratende mensen juist te helpen! Daarom wil ik graag mijn bijdrage leveren om het belang van zoveel mogelijk Deestenaren te dienen. En dat betekent dat ik al het mogelijke wil doen om ons mooie dorp, actief en leefbaar te houden. Want 'de Deester samenleving' die maken we echt zelf en Deest is een prachtige samenleving!.

Als Dorpslijst Deest willen wij voor ons dorp zorgen, met speerpunten als leefbaarheid, duurzaamheid, betrokkenheid, samenwerking en dat alles met een gezond portie DEESTER LEF! In Deest kunnen wij ons namelijk prima aanpassen aan de veranderende wereld om ons heen, want dat doen we in Deest al meer dan 1020 jaar! Dus ik ga voor Deest, Echt voor Deest!

E-mail: a.gelder87@upcmail.nl


Koen van Aanholt

Op enkele jaren na woon ik al mijn hele leven in Deest. Ik ben 41, getrouwd en heb twee zoons. In het dagelijks leven ben ik werkzaam voor een bedrijf in de bouwgrondstoffensector als projectleider gebiedsontwikkeling. Daarnaast ben ik bestuurslid van de Oranjevereniging Deest en vanuit die rol betrokken bij de organisatie van Koningsdag voor de lokale jeugd.

Koen

Sinds 2006 ben ik lid van de Dorpslijst Deest en houd me bezig me allerhande zaken die in de gemeentepolitiek aan de orde zijn en de belangen van de Deest raken. Met name onderwerpen die de leefbaarheid en voorzieningen in het dorp aangaan span ik me graag voor in.

E-mail: famvanaanholt@gmail.com

Kandidatenlijst Gemeenteraadsverkiezingen 2018:

Nr. Voornaam Achternaam

1

Ellen

Thomassen

2

Erik

van den Broek

3

Boy

Litjens

4

Bart

van Gelder

5

Koen

van Aanholt

6

Jos

van der Donk

7

Tonny

van den Broek

8

Dennis

Franken

9

Antoon

Groenen

10

Nadine

van den Hazelkamp

11

Antoon

Wulms

12

Ger

de Heus

13

Hannie

Willems - Ariëns

14

Jan

Bruisten

15

Jos

Verwaaijen

16

Nelly

van Gelder-de Klein

17

Jan

van Dinteren

18

Cynthia

Keijser-Giroldi

19

Hans

Snellenburg

20

Jan-Hein

Stevens

21

Marieke

Span

22

Al

Ebben

23

Piet

Thomassen

24

Marco

van Dinteren

25

Ilse

van Toor

26

Gerry

Jilesen-Lamers

27

Thomas

Sauter

28

Mandy

Jalink-Verploegen

29

Daphne

van de Pas

30

Wim

Arts

31

Martin

de Vocht

32

Ans

van Dinteren-van Grinsven

33

Peter

van Dinteren

34

Bianca

Sanders

35

Jan

van Heumen

36

Annette

van den Bogaard


Deest
 

Gemeente Druten


Deest aan de rivier Waal

Design Plus Homepagina Agenda Wie zijn wij Waar staan wij voor Downloads Bestuur Actueel Contact Links